Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Nieuws

Beveiliging bedrijventerreinen: studiebezoek

Om bedrijventerreinen in Vlaanderen te beveiligen wordt snel en spontaan gedacht in de richting van slimme cameratechnieken. Integrale beveiliging is het sleutelwoord in Nederland: doeltreffende traditionele technologieën -zoals camerabewaking- worden succesvol gecombineerd met sociale controle en meer innovatieve en geavanceerde maatregelen. Elkaar kennen is daarbij cruciaal: samenwerking en communicatie vormen de kern van veilig ondernemen op de Nederlandse terreinen.

 

Op 21 maart 2016 organiseren Innos vzw, SBM Opleidingen en de POM West-Vlaanderen in samenwerking met DITSS een studiebezoek aan Tilburg, Son en Breugel en Eindhoven. Tijdens het studiebezoek stelt het DITSS (Dutch Institute for Technology, Safety & Security) hun innovatieve Fieldlabs op bedrijventerreinen voor.

 

Henk Neddermeijer, de autoriteit op vlak van CPTED (Crime Prevention Through Environmental Design), verduidelijkt dit concept voor bedrijventerreinen. In de namiddag kunnen de deelnemers aan het studiebezoek de toepassingen in de praktijk ervaren op drie bedrijventerreinen. 

 

Henk Neddermeijer is programmaleider en hoofddocent van de CPTED opleidingen van het Beccaria Instituut. Meer informatie over het studiebezoek vindt u hier.

Nieuwsoverzicht