Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Nieuws

INCI DETAR award voor Gerard Bongers RSE

Op vrijdag 29 november 2013 is de INCI DETAR (IDA) Award 2013 door het Bestuur van de Stichting SERN toegekend aan de heer Gerard Bongers RSE vanwege "zijn jarenlange inzet  in diverse functies bij diverse organisaties, zijn vele publicaties en zijn vele verdiensten voor de beveiligingsbranche".

 

Gerard Bongers verzorgt binnen het Beccaria Instituut de cursussen overvalpreventie en overvalpreventiemanagement.

 

De sinds 1997 door de Stichting SERN toegekende IDA is voor degene die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van beveiliging. 

 

Met de toekenning van de IDA 2013 aan Gerard Bongers is het aantal aan het Beccaria Instituut verbonden docenten waaraan de IDA is toegekend gestegen naar drie. Eerder mochten de heren Henk Neddermeijer (1999) en Rinus Meelis (2000) deze eer te beurt vallen.

 

Recentelijk viel de laatste genoemde ook in de prijzen. De heer Rinus Meelis is door het Engelse Security Instituut genomineerd voor zijn belangrijke bijdragen aan security als vakgebied. Deze 'George van Schalkwyk Award' is ingesteld in 2007 en wordt toegekend aan een individu die een opvallende bijdrage heeft geleverd aan de professionalisering van het security vakgebied.
Voor deze nominatie zijn Meelis' internationaal professionele en zijn sociale activiteiten beoordeeld.


Het Beccaria Instituut prijst zich gelukkig met dergelijke professionals in haar gelederen!

 

Nieuwsoverzicht