Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Nieuws

Na de NSS 2014...

Het Beccaria Instituut helpt u om aan de slag te gaan met de resultaten van de NSS 2014. Naast de Nuclear Security Risk Management Course biedt Beccaria u verschillende opleidingen aan die u onmiddellijk veiligheidsrendement opleveren!

 

Zorg voor uw beroemde gasten

Medewerkers zijn de ‘ogen’ van de organisatie. Door deze ‘ogen’ in te zetten, kan het beveiligings- en ook het veiligheidsniveau worden verbeterd.

De training ‘Triple A security awareness’ leert de medewerkers van uw organisatie om afwijkend gedrag waar te nemen en hoe zij daarmee moeten en kunnen omgaan. 
Meer informatie? Klik hier.

 

Opeens een extra taak door de NSS?

 

Volg de Security Pressure Cooker Course. Soms rol je van de ene in de   andere dag in een bepaalde rol, of krijg je een nevenfunctie: je wordt verantwoordelijk voor security management binnen jouw organisatie. Dan is het maar goed, dat Beccaria in jouw pleidingsbehoefte kan voorzien: in korte tijd kun je competent worden op het gebied van  security management. Meer informatie: klik hier.

 

Security competenties verbeteren?

 

Door het volgen van de training Security Risk Middenmanagement  ontwikkelt u de juiste competenties om een effectief managementproces op strategisch, tactisch en operationeel niveau te kunnen realiseren.

 

Door de structurele discussies en workshops ontdekt u gaandeweg, dat een andere manier van leiden, coachen, motiveren en communiceren tot betere resultaten leidt. Deze nieuwe vormen inspireren u en uw organisatie, team en medewerkers tot betere resultaten, meer veiligheid en meer werkplezier! Meer informatie: klik hier.

Nieuwsoverzicht