Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Nieuws

Prolongatie CEDEO-erkenning Beccaria Instituut

Op 8 november 2016 mocht Gonda Neddermeijer, algemeen directeur van de Kernel Groep, het CEDEO certificaat ontvangen uit handen van mevrouw Debby Oudman, adviseur van CEDEO.

 

 

CEDEO heeft een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder inkopers van cursussen, opleidingen en coaching van het Beccaria Instituut. Hierbij is onderzocht of het Beccaria Instituut deze diensten aantoonbaar naar tevredenheid van bedrijven en organisaties heeft verzorgd.

 

CEDEO heeft verschillende klanten benaderd met gerichte vragen over hun ervaringen met het Beccaria Instituut.  Hoe waarderen zij de samenwerkingsrelatie, de dienstverlening en de prestaties van het instituut? Centraal staat de vraag of Beccaria erin is geslaagd gewekte verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken. Het antwoord op deze vraag is volmondig ja! Eén van de citaten uit het rapport zegt hierover:

 

“Het instituut luistert naar de markt. Zij gaan echt op zoek naar wat het opleidingsdoel zou moeten zijn en zij betrekken de klant daarbij. Dat is een meerwaarde die hen van anderen onderscheidt.”

 

Maar liefst 97,2% van de klanten van het Beccaria Instituut is ‘tevreden tot zeer tevreden’ over de kwaliteit en de dienstverlening. Iedere referent Beccaria Instituut van harte aan anderen aan. Een resultaat om trots op te zijn!

 

Voor meer informatie over de CEDEO erkenning, klik hier.

Nieuwsoverzicht