Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Nieuws

Regisseren... da's andere koek!

Het Beccaria Instituut biedt diverse opleidingen aan op het gebied van regisseren. Investeren in regisseurs en regieconcepten is belangrijk voor gemeenten en andere (semi-)publieke organisaties!

 

Een mooi voorbeeld hiervan is de gemeente Waddinxveen. Gemeente Waddinxveen staat op de longlist van 25 organisaties die in aanmerking komen voor de titel ‘Beste overheidsorganisatie 2017’. Een resultaat om trots op te zijn! Waddinxveen doet aan de verkiezing mee onder de noemer ‘Waddinxveen. Dat is andere koek!’. De gemeente geeft op haar website aan:

 

Regisseurs: maken samenwerkingen mogelijk
Onze organisatie heeft in de samenwerking met verschillende partijen en inwoners vaak een regierol. Wij werken al sinds 2010 met regisseurs. Zo hebben we een wijkregisseur, een regisseur openbare ruimte en een jeugdregisseur. In 2016 hebben zij met collega’s een cursus regisseren gevolgd om de regierol van de gemeente nóg beter te vervullen.

 

Deze cursus is als maatwerk ontwikkeld en verzorgd door het Beccaria Instituut, in samenwerking met Vinessa Advies en Regie! Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem contact met Gonda Neddermeijer via 085 - 8769711 of info@kernel-groep.nl. Wij informeren u graag!

Nieuwsoverzicht