Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Nieuws

ToeZine-special over het imago van toezicht

Dieselgate, schandalen met paardenvlees, gesjoemel met de aanbesteding van openbaar vervoer in Limburg. Incidenten zetten het imago van toezichthouders onder druk. ToeZine verkent in een nieuwe special hoe imagoproblemen uitwerken in de toezichtpraktijk.

 

E-magazine ToeZine biedt elke twee maanden volop achtergronden, interviews en visies over actuele ontwikkelingen die het toezicht raken. In de najaarsspecial staat het thema imago centraal. Hoogleraar Annetje Ottow vertelt hoe toezichthouders de rug recht kunnen houden bij imagoproblemen. “Een goed imago hangt nauw samen met de mate waarin toezichthouders hun onafhankelijkheid kunnen waarmaken én voor het voetlicht weten te brengen.”

 

Het imago van drones

In interviews en achtergrondartikelen besteedt ToeZine verder aandacht aan bijvoorbeeld de invloed van een positief bedrijfsimago op het werk van inspecteurs. Daarnaast komt de ontwikkeling van drones aan bod: hoe is het gesteld met het imago van de onbemande vliegtuigjes? Gastcolumnist Joost Eerdmans schrijft over het imagoprobleem van stadswachten. We vinden allemaal dat regels moeten worden gehandhaafd. “Maar als een stadswacht een bon schrijft dan krijgt hij of zij geen applaus.”

 

Ga direct naar de nieuwe special van ToeZine, editie november 2015.

Nieuwsoverzicht