Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Agenda

CPTED najaar 2019

De start van de SVOB erkende opleiding CPTED is gepland op 13 december 2019. Meer info? Kijk hier.

 

CPTED is een bewezen concept dat een prima bijdrage blijkt te kunnen leveren aan criminaliteitspreventie en geweldsbeheersing, zonder de balans met vrijheid, privacy en leefbaarheid te verstoren.Crime Prevention Through Environmental Design (CPTED) is een bewezen concept dat een prima bijdrage blijkt te kunnen leveren aan criminaliteitspreventie en geweldsbeheersing, zonder de balans met vrijheid, privacy en leefbaarheid te verstoren.

 

CPTED doet dit door zich te richten op het ontwerpen, inrichten en beheren van de ruimtelijke omgeving en door het positief beïnvloeden van het gedrag. Dit met het doel criminaliteit te voorkomen of te beheersen, de angst voor criminaliteit te verminderen en de kwaliteit van wonen, werken en recreëren te verbeteren. Daarbij maakt het niet uit of CPTED wordt toegepast in de publieke of in de private sector: het werkt overal!

 

Lesdagen: 

vrijdag 13 december 2019, vrijdag 10 januari 2020, vrijdag 24 januari 2020, donderdag 6 februarie 2020 en vrijdag 7 februari 2020 (tevens in de namiddag examen, diploma-uitreiking en afsluiten opleiding).

Reservedata: vrijdag 17 december 2019 en vrijdag 31 januari 2020.