Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Essentials van de omgevingspsychologie

Als architect, planoloog of stadsontwikkelaar bent u dagelijks bezig met het ontwerpen van de bebouwde omgeving. Ontwerpen die niet alleen esthetische kwaliteit moeten hebben, maar ook een (veilig) gebruik en sociale veiligheid moeten bevorderen. Hoe kunt u deze drie waarden combineren?

Het is essentieel om het ontwerp, de inrichting en het beheer van de bebouwde omgeving, met haar gebouwen en de openbare ruimte, optimaal te integreren en van elkaar te laten profiteren. 

 

De tweedaagse opleiding 'Essentials van de omgevingspsychologie' biedt u inzicht in hoe de (eind)gebruiker wordt beïnvloedt door gebouwen en hoe zij gebruik maakt van deze gebouwen. In deze opleiding leert u hoe u hoe de principes van omgevingspsychologie en het concept van Crime Prevention Through Environmental Design (CPTED) op succesvolle wijze kunt koppelen.

 

Daarmee krijgt u dus inzicht in hoe de waardering van gebruikers voor uw gebouwen tot stand komt en leert u hierop te sturen. U bent daardoor nog beter in staat om inherente sociale veiligheid te realiseren.

 

Meer informatie over dit seminar? Lees de factsheet of vraag vrijblijvend meer informatie. Bel daarvoor 087 - 87 41 806 of neem contact op via info@kernel-groep.nl. Wij informeren u graag!