Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Praktisch Excel voor de Fysieke Leefomgeving

Microsoft Excel is bij uitstek een programma dat u veel werk uit handen kan nemen. Wilt u de basics onder de knie krijgen? Dan is de training Praktisch Excel voor de Fysieke Leefomgeving iets voor u.

Het doel van de training Praktisch Excel voor de Fysieke Leefomgeving is om u een breed palet aan (basis)functies in Excel 2010 eigen te laten maken. Ook ontdekt u spelenderwijs steeds meer toepassingsmogelijkheden en meer ingewikkelde functies. Hierdoor leert u in korte tijd veel mogelijkheden van het programma kennen.

 

Bijzonder aan de training is dat de voorbeelden en oefenopdrachten zijn ontleend aan werkzaamheden op het gebied van de fysieke leefomgeving, zoals ruimtelijke ordening, grond- en vastgoedontwikkeling, inrichting en beheer openbare ruimte, veiligheid, vergunningverlening, toezicht en handhaving. Daarmee sluit de training uitstekend aan bij de belevingswereld van de deelnemers.

 

Met de opgedane vaardigheden heeft u een krachtige tool in handen om op een professionele, effectieve en efficiënte manier invulling te geven aan uw werkzaamheden in de fysieke leefomgeving.

 

Meer informatie over deze training? Lees de factsheet of vraag vrijblijvend meer informatie. Bel daarvoor 085 - 876 9711 of 087 - 87 41 806 of neem contact op via info@kernel-groep.nl. Wij informeren u graag!