Kernel Groep
kernel groep kernel groep

De advocaat als opdrachtgever

Wordt u als advocaat wel eens belast met de coördinatie en aanbesteding van een bedrijfsrechercheonderzoek of een forensisch accountancy onderzoek? Het is dan van belang om de juiste overwegingen en keuzes te maken.

U stelt zich daarbij uiteraard vragen die betrekking hebben op de casus. Vraagt u zich ook wel eens af hoe u de opdracht aan een recherchebureau of forensische accountant op een optimale wijze kan realiseren en beheersen? Bent u in staat uw cliënt inhoudelijk te adviseren en de uitvraag tot onderzoek te coördineren? Hoe kunt u controle uitoefenen op kwaliteit en kosteneffectiviteit van onderzoeken? Hoe bent en blijft u in dit soort opdrachten kwalitatief en bedrijfseconomisch in control?

 

Het seminar De Advocaat als Opdrachtgever geeft u inzicht in de do’s and don’ts van het opdrachtgeverschap. Dit seminar is ontwikkeld voor advocaat-stagiaires en advocaten. Daarnaast staat het seminar open voor elke professional in de publieke en private sector die zich met opdrachtverlening aan recherchebureaus en forensische accountants bezig houdt.

 

Deelnemers die met goed gevolg deelnemen aan het seminar ontvangen een waardevol certificaat. U kunt desgewenst dit certificaat en het seminarprogramma indien bij de Nederlandse Orde van Advocaten ten behoeve van opleidingspunten.

 

Meer informatie over het seminar De Advocaat als Opdrachtgever? Lees de factsheet of vraag vrijblijvend meer informatie. Bel daarvoor 087 - 87 41 806 of neem contact op via info@kernel-groep.nl. Wij informeren u graag!