Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Cameratoezicht en camerabeheer

Ondanks de enorme vlucht die camera's in de afgelopen jaren hebben genomen, heerst er nog veel onduidelijkheid over de maatregel. Mogen particulieren bijvoorbeeld de straat filmen en hoe regel je als overheid dat je de beschikking krijgt over beelden van particulieren?

Aan de hand van wetenschappelijke kennis en inzichten in cameratoezicht en camerabewaking, aangevuld met kennis uit de praktijk, worden in deze workshop de volgende onderwerpen behandeld:

- De wetgeving rond cameratoezicht en camerabewaking: welke wettelijke regels gelden er, welke eisen worden er gesteld aan cameratoezicht en camerabewaking en welk wettelijke regime geldt in welke situatie?

- De effecten van cameratoezicht- en camerabewaking: tegen welke vormen van criminaliteit en overlast zijn camera's effectief?

- Verhogen of verlagen camera's nou het gevoel van veiligheid? Hoe meet je dat eigenlijk?

- Hoe moeten camera's worden ingezet en welke eisen worden daarvoor gesteld aan mijn organisatie en die van mijn partners?

 

Na het volgen van deze workshop beschikt u over actuele kennis en inzichten in de (on)mogelijkheden van cameratoezicht en camerabewaking en de organisatie van camera projecten.

 

Voor meer informatie kunt u de factsheet downloaden, of vrijblijvend meer informatie vragen. Bel: 087 - 87 41 806 of neem contact op via info@kernel-groep.nl. Wij informeren u graag!