Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Beccaria Instituut

Het Beccaria Instituut maakt onderdeel uit van de Kernel Groep B.V. en heeft sinds 1999 naam en faam gekregen op het gebied van de ontwikkeling van (korte beroeps-) opleidingen, cursussen, workshops en seminars op Mbo(+), Hbo-, Post-Hbo en Wo-niveau. Het Beccaria Instituut verzorgt een groot aantal opleidingen, cursussen, workshops en seminars die aansluiten bij of gerelateerd zijn aan de thema’s veiligheid, management en organisatie.

Het portfolio van het instituut bevat opleidingen, trainingen en cursussen op gebieden zoals regisseren, sociale veiligheid, CPTED, informatiegestuurde handhaving, profiling, criminologie en integriteitsmanagement.

 

De opleidingen worden veelal verzorgd door en voor professionals. Alle opleidingen hebben een belangrijke gemeenschappelijke noemer: kwaliteit en praktische toepasbaarheid. Het Beccaria Instituut verzorgt niet alleen opleidingen bij open inschrijving. Wij zijn in staat om snel en adequaat maatwerk te leveren en incompany opleidingen te ontwikkelen en te verzorgen.

 

Het Beccaria Instituut participeert in programma's van diverse hogescholen, universiteiten en ook private instellingen in Nederland en België. Het Beccaria Instituut werkt samen met het opleidingsinstituut Scientia NV in Suriname, Curaçao en Sint-Maarten.