Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Over ons

De Kernel Groep beschouwt het als haar missie om bij te dragen tot het verbeteren van kennis, kunde en professionaliteit op het gebied van veiligheid, management en organisatie bij publieke en private ondernemingen. Wij streven ernaar om dit te bereiken door middel van advies en onderzoek, het ontwikkelen van concepten en het verzorgen van erkende opleidingen en trainingen. Wij gaan daarbij uit van de vraagstukken en opleidingsbehoeften van onze opdrachtgevers.

Het Beccaria Instituut is onderdeel van de Kernel Groep en verzorgt een groot aantal opleidingen op het gebied van veiligheid, management en organisatie. Het Beccaria Instituut is CRKBO-geregistreerd en Cedeo-erkend voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen. Een aantal van onze opleidingen is bovendien erkend als officiële register post-Hbo opleiding. Het Beccaria Instituut werkt samen met Scientia N.V. in het Caribische gebied.

 

Met Eco Consult, Groen, Monitoring en Management werken we samen in het Instituut voor Omgevingskwaliteit. De focus ligt hierbij op professioneel management van de publieke ruimte. We willen allemaal fijn wonen, werken, reizen, recreëren en ontmoeten in de publieke ruimte. Het is onze missie om u in uw kracht te zetten om zelf een goede omgevingskwaliteit te realiseren en te borgen.

 

Samen met Vinessa Advies en Regie houden we ons vanuit de Regiewinkel bezig met professioneel regisseren. Regisseren is niet zomaar iets wat je erbij doet: regisseren is een vak! Een goed regisseur moet op elk moment antwoord kunnen geven op de vraag: wat wil ik bereiken in deze situatie en met deze mensen? De regisseur blijft altijd in control! De Regiewinkel ondersteunt u bij het professioneel regisseren.