Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Nu inschrijven

U kunt zich vandaag nog inschrijven! Gebruik daarvoor het inschrijfformulier.

Het Beccaria Instituut werkt met een uniek CursusplaatsReserveringssysteem©. Dit systeem garandeert dat u na inschrijving een gereserveerde opleidingsplaats heeft en - wat nog belangrijker is - dat de opleiding zeker doorgaat wanneer het minimum aantal deelnemers is bereikt.

 

Indien er voor de opleiding waarvoor u zich wil inschrijven een definitieve opleidingsdatum bekend is, is uw inschrijving direct definitief.

 

Indien er voor de opleiding waarvoor u zich wil inschrijven nog geen of een voorlopige opleidingsdatum bekend is, kunt u een opleidingsplaats reserveren. U wordt na inschrijving op een reserveringslijst geplaatst. 

 

Zodra er voldoende deelnemers zijn, wordt u hierover geïnformeerd. Het Beccaria Instituut bepaalt vervolgens de definitieve opleidingsdatum. Wanneer deze datum vastgesteld is en de opleiding gegarandeerd doorgaat, wordt uw inschrijving definitief.

 

U hoeft géén reserverings- of andere administratiekosten te betalen voor het reserveren van een opleidingsplaats. Pas wanneer de opleidingsdatum en daarmee uw aanmelding definitief wordt, ontvangt u een factuur voor de opleidingskosten.

 

Uw inschrijfformulier kunt u hier downloaden. Mocht het u niet lukken om het inschrijfformulier te downloaden, stuur dan via de keuze ‘contact‘ een e-mail en we sturen u het formulier graag toe.

 

Na invullen kunt het inschrijfformulier per e-mail versturen aan info@kernel-groep.nl of per post naar:

 

Beccaria Instituut

T.a.v. Secretariaat Opleidingen

Leonard Springerstraat 28

2742MN Waddinxveen