Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Partners

Kernel Groep werkt in opdrachten en in opleidingen regelmatig samen met diverse samenwerkingspartners. Kenmerk van deze samenwerking is dat de dienstverlening aanvullend is op die van de Kernel Groep. Zo worden de voordelen van een netwerk optimaal benut en wordt voor u als opdrachtgever een optimaal resultaat bereikt. Zo werken wij samen met:
 • Centennium, Den Haag

  Centennium, Den Haag Wat Centennium betreft is de essentie van business intelligence het creëren van het inzicht dat u nodig heeft om antwoord te geven op de vraag: "wat heeft mijn organisatie nodig om te bloeien...?". Lees meer »
 • Engel Advies

  Engel Advies Engel Advies adviseert, begeleidt, coacht, doceert en publiceert over asbest en andere risicovolle projecten. Engel Advies kan u helpen om uw asbestbeleid efficiënt en waterdicht te maken volgens de laatste wetgeving. Uw medewerkers worden getraind op precies de onderdelen die nodig zijn. Lees meer »
 • Escala, Brugge (BEL)

  Escala, Brugge (BEL) Escala is een opleidingsinstituut in Brugge, dat sinds 2007 bestaat. Zij hebben als opdracht: een doelgerichte en flexibele vorming te bieden voor openbare besturen, social profit en non-profit organisaties.Volledig toegespitst op hun specifieke situatie en de opleidingsbehoefte van hun medewerkers. En met de grootst mogelijke zorg voor kwaliteit. Lees meer »
 • Geregeld BV

  Geregeld BV Geregeld BV adviseert overheden, bedrijven en vastgoedeigenaren op het gebied van handhaving, bouwregelgeving, vergunningverlening, omgevingsrecht en kwaliteit van de bestaande bouw. Geregeld BV verzorgt tevens diverse trainingen op het gebied van het omgevingsrecht en de bouwregelgeving.
 • Griekspoor, Nieuw-Vennep

  Griekspoor, Nieuw-Vennep Griekspoor heeft zich onder andere toegelegd op de industriële reiniging en conservering van openbare objecten. Griekspoor heeft onder de noemer GraffitiControl een simpel maar efficiënt systeem ontwikkeld om graffiti en wildplak te verwijderen en herhalingsgraffiti tegen te gaan.  

1 - 2 - 3 »