Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Partners

Kernel Groep werkt in opdrachten en in opleidingen regelmatig samen met diverse samenwerkingspartners. Kenmerk van deze samenwerking is dat de dienstverlening aanvullend is op die van de Kernel Groep. Zo worden de voordelen van een netwerk optimaal benut en wordt voor u als opdrachtgever een optimaal resultaat bereikt. Zo werken wij samen met:
 • Integer Ondernemen

  Integer Ondernemen Integer Ondernemen houdt zich bezig met consultancy en professionalisering op het gebied van ethiek en integriteit. Zij levert een belangrijke bijdrage aan een eenduidige uitvoering van de (pre-) employmentscreening en heeft daartoe een effectieve screeningsmethode ontwikkeld. Lees meer »
 • Meelis & Partners, Heemskerk

  Meelis & Partners, Heemskerk

  Meelis & Partners is een onafhankelijk adviesbureau dat opdrachtgevers in Nederland en buitenland begeleidt bij het ontwikkelen, formuleren en implementeren van een integraal beveiligingsbeleid.

   

 • PSJ Advies, IJsselstein

  PSJ Advies, IJsselstein   PSJ is een onafhankelijk adviesbureau op het vlak van veiligheid. Maar vooral biedt PSJ het unieke product ORT dat ondersteuning biedt bij het classificeren en rangordenen waarbij vraagstukken met meerdere alternatieven aan de orde zijn. Lees meer »
 • Vinessa Advies en Regie

  Vinessa Advies en Regie Vinessa Advies en Regie is een adviesbureau voor particulieren, bedrijven en overheid met veel ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening, bestemmingsplannen, bouwen, dienstverlening, projectmanagement, regievoering vanuit een eigenaars- en opdrachtgeversrol en uitplaatsingstrajecten. De aanpak van Vinessa Advies en Regie is efficient, daadkrachtig en gericht op samenwerking en resultaat.