Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Partners

Kernel Groep werkt in opdrachten en in opleidingen regelmatig samen met diverse samenwerkingspartners. Kenmerk van deze samenwerking is dat de dienstverlening aanvullend is op die van de Kernel Groep. Zo worden de voordelen van een netwerk optimaal benut en wordt voor u als opdrachtgever een optimaal resultaat bereikt. Zo werken wij samen met:
 • Integer Ondernemen

  Integer Ondernemen Integer Ondernemen houdt zich bezig met consultancy en professionalisering op het gebied van ethiek en integriteit. Zij levert een belangrijke bijdrage aan een eenduidige uitvoering van de (pre-) employmentscreening en heeft daartoe een effectieve screeningsmethode ontwikkeld. Lees meer »
 • Leergang Bedrijfskunde Holland

  Leergang Bedrijfskunde Holland Om invulling te geven aan verbreding van het vakgebied vanuit een bedrijfskundig perspectief werkt het Beccaria Instituut samen met de Leergang Bedrijfskunde Holland. Lees meer »
 • MdP | Management, Consulting & Training

  MdP | Management, Consulting & Training Marinus de Pooter houdt zich intensief bezig met vraagstukken rondom organisatiebrede integrale beheersing, zoals het verbeteren van de samenwerking tussen holdings en werkmaatschappijen. Hij helpt opdrachtgevers bij het vinden van een passende balans tussen zelforganisatie en sturing, tussen vertrouwen en controle. Lees meer »
 • Meelis & Partners, Heemskerk

  Meelis & Partners, Heemskerk Meelis & Partners is een onafhankelijk adviesbureau dat opdrachtgevers in Nederland en buitenland begeleidt bij het ontwikkelen, formuleren en implementeren van een integraal beveiligingsbeleid.  
 • PSJ Advies, IJsselstein

  PSJ Advies, IJsselstein   PSJ is een onafhankelijk adviesbureau op het vlak van veiligheid. Maar vooral biedt PSJ het unieke product ORT dat ondersteuning biedt bij het classificeren en rangordenen waarbij vraagstukken met meerdere alternatieven aan de orde zijn. Lees meer »

« 1 - 2 - 3 »