Kernel Groep
kernel groep kernel groep

CPTED niveau 1

Voor iedereen die zich in het vakgebied van (sociale) veiligheid, criminaliteitspreventie security (management) beweegt, bestaat er nu de mogelijkheid zijn of haar deskundigheid uit te breiden met het gedachtegoed van CPTED. Met tot de verbeelding sprekende resultaten!

De post-Hbo opleiding 'CPTED niveau 1' leert de deelnemers vanuit hun eigen positie lering te trekken uit de actuele ideeën met betrekking tot criminaliteitspreventie, -management en techniek. Tevens worden verschillende CPTED strategieën in de praktijk toegepast en/of beoordeeld met betrekking tot audit- en evaluatietrainingen. Hierdoor kunnen CPTED-activiteiten op hun eigen verdiensten worden beoordeeld.

 

Ook combineert de opleiding aspecten op het gebied van sociale en fysieke veiligheid safety en security management. Het gedrag van mensen neemt daarbij een belangrijke plaats in; onderwerpen zoals sociale cohesie (publieke sector) en security awareness (private omgeving) komen ruimschoots aan de orde. De CPTED niveau 1 opleiding is sterk praktijkgericht.

 

De CPTED niveau 1 opleiding is de eerste opleiding in Nederland die door de Stichting Veilig Ontwerp en Beheer is erkend. Een feit waar het Beccaria Instituut buitengewoon trots op is en een garantie voor de kwaliteit van de opleiding voor de deelnemers!

 

Meer informatie over de opleiding CPTED niveau 1? Lees de factsheet of vraag vrijblijvend meer informatie. Bel daarvoor 085 – 876 9711 of neem contact op via info@kernel-groep.nl. Wij informeren u graag!