Kernel Groep
kernel groep kernel groep

Hybride opleiding Informatieanalyse en Informatiemakelen

Bent u informatieanalist of -makelaar en wilt u samen met uw counterpart uw competenties vergroten? Speciaal voor u biedt het Beccaria Instituut de hybride post-Hbo opleiding Informatieanalyse en Informatiemakelen aan.

Verzamelen, analyseren en gebruiken van relevante, tijdige en juiste Informatie is een sleutelfactor voor het slagen van toezichts- en handhavingsprocessen. De informatie-analist en -makelaar werken daarin veelal samen.Samen de informatiecyclus tot een succes brengen is één van de leerdoelen van deze unieke opleiding.

 

De opleiding is vormgegeven op basis van de twee succesvolle opleidingen op dit gebied, aangevuld met input van afgestuurde deelnemers. Hun ervaringen?

 

“De opleiding was verhelderend. Ik heb op het gebied van informatiemakelen en alles wat daarbij komt, veel meer inzicht gekregen. De mogelijkheden en de risico's zijn duidelijk benoemd.”

 

“Door het enthousiasme van alle docenten bleef elke cursusdag levendig en werd zodoende het maximale bereikt binnen de duur van de cursus, ondanks de hoeveelheid lesstof. De interactie met elkaar aan de hand van meerdere casussen gaf ook een andere kijk op je eigen werk.”

 

Aanpak

De aanpak is lean and mean, dat wil zeggen dat de docenten bij voortduring kijken naar de leer- en werkopbrengst. Dus need-to-know in plaats van nice-to-know.

 

De casuïstiek is afgestemd op de samenwerking tussen de informatieanalist en de -makelaar. In deze opleiding gaan het organisatie- en het individueel belang dan ook samen op. U kunt zorgen voor een optimale samenwerking tussen analist en makelaar én vergroot uw competenties.

 

Informatie

Meer informatie over de Hybride post-Hbo opleiding Informatieanalyse en informatiemakelen? Lees de factsheet of vraag vrijblijvend meer informatie. Bel daarvoor 085 - 876 9711 of neem contact op via info@kernel-groep.nl. Wij informeren u graag!